Catering 2022

Jeżeli zapraszają Państwo rodzinę i przyjaciół , catering z naszej restauracji będzie ogromnym ułatwieniem w przygotowaniu przyjęcia. Zaoszczędzą Państwo dużo czasu
w tym jakże gorącym okresie.

Pozwól sobie pomóc przy organizacji tego wyjątkowego czasu i skorzystaj z naszej oferty. FORMULARZ ZAMÓWIENIA – KLIKNIJ PONIŻEJ NA ZIELONĄ STRZAŁKĘ
Niech ten wyjątkowy czas będzie chwilą, która nigdy się nie kończy.

Zupy:

Żurek  na zakwasie własnej produkcji 12pln/450ml
Zupa kurkowa z makaronem 12pln/450ml
Zupa gulaszowa 12 pln/450ml
Barszcz czerwony 10 pln/450ml

Pasztecik z mięsem do barszczu 6pln/szt.

Bufet gorący:
Kiełbasa biała własnej produkcji 34zł/kg
Zraz wołowy w sosie 17zł/100gr.
Krokiety z kapustą lub z mięsem 9 zł/szt.
Udziec z kurczaka nadziany pieczarkami 14 pln/1szt.
Roladki kurczaka nadziewane grzybami 14 pln/100gr.
Kotlet DeVolay z masłem i pietruszką 12pln/100 gr.
Bigos  35 pln/kg.

Pierś z kurczaka nadziewana pomidorkami i serem feta 14zł/100gr.
Polędwiczka wieprzowa w cieście francuskim z pieczarkami 85pln/1kg.

Bufet zimny:

Śledź w sosie chrzan. z jabłkiem, w oleju z ziołami
lub po kartusku 7 zł/100gr.
Tatar z łososia wędzonego 12 pln/100gr.

Sałatka jarzynowa 4,5zł/100gr.
Łosoś w cieście francuskim 16 pln/100gr.

Pasztet domowy z żurawiną 6 pln/100gr.
Galaretka wieprzowa lub drobiowa 7 pln/ 1szt.

Jajka z pastą jajeczną z łososiem 50zł/10szt.
Jajka z pastą jajeczną z pieczarkami 50zł/10szt.
Mięsa pieczone i gotowane:

Schab faszerowany śliwka i morelą 36 pln/1 kg.
Karkówka i pieczona 38 pln/1 kg.
Rolada boczkowa 38 pln/1 kg.
Galantyna drobiowa 33pln/1 kg.
Pierś pieczona z indyka  70pln/1 kg.

Wędzonki szefa Stanisława:

Baleron wędzony parzony 48pln/ 1kg.
Schab wędzony parzony 48pln/ 1kg.
Szynka wędzona parzona 48pln/ 1kg.

Boczek wędzony parzony  48pln/ 1kg.
Kiełbasa swojska wędzona (96%mięsa) 42pln/ 1kg

Oferta świąteczna jest przygotowana przez F.U.H.A. GRACZ Bożena Gołębiowska

Zamówienia świąteczne przyjmujemy do 8 kwietnia2021r.
Zamówienia świąteczne serwujemy tylko i wyłącznie na zimno (w formie do odgrzania).
Odbiór zamówień: 
Dnia 15.04.2022 r. tj piątek, odbiór zamówień w godzinach od 12:00 do 18:00.
Dnia 16.04.2022 r. tj sobota, dowóz lub odbiór zamówień w godzinach od 9:00 do 12:00.
Odbiór osobisty:
Sala Bankietowa OKTAN, ul. Westerplatte 7, Słupsk 

Zamówienia przyjmujemy osobiście w restauracji w godzinach 8.00-18.00 oraz u kierowcy w trakcie zamówień obiadowych. NIE PRZYJMUJEMY ZAMÓWIEŃ TELEFONICZNIE

Szczegółowe informacje pod tel. 507-184-843

ORGANIZATOREM CATERINGU ŚWIĄTECZNEGO
JEST F.U.H.A. GRACZ BOŻENA GOŁĘBIOWSKA