catering2023

Święta to czas, który pozwala nam się odpocząć od trudów tego świata. Pozwól sobie pomóc i znajdź z nami czas dla siebie i swojej rodziny korzystając z naszej oferty. 
Niech ten wyjątkowy czas będzie chwilą, która nigdy się nie kończy.
MENU MOŻNA TAKŻE POBRAĆ PONIŻEJ (ZIELONA STRZAŁKA)

Zupy:

Żurek  na zakwasie własnej produkcji 15pln/450ml
Zupa kurkowa z makaronem 15pln/450ml
Zupa gulaszowa 15 pln/450ml


Bufet gorący:
Kiełbasa biała własnej produkcji 32zł/kg
Zraz wołowy w sosie 18zł/100gr.
Krokiety z kapustą lub z mięsem 10 zł/szt.
Udziec z kurczaka nadziany pieczarkami 16 pln/szt.
Roladki kurczaka nadziewane grzybami 16 pln/100gr.
Kotlet DeVolay z masłem i pietruszką 15pln/100 gr.

Pierś z kurczaka nadziewana pomidorkami i serem feta 16zł/100gr.
Polędwiczka wieprzowa w cieście francuskim z pieczarkami 85pln/1kg.

Bufet zimny:

Śledź w sosie chrzan. z jabłkiem, w oleju z ziołami lub po kartusku 7 zł/100gr.
Sałatka jarzynowa 4,5zł/100gr.
Łosoś w cieście francuskim 16 pln/100gr.

Pasztet domowy z żurawiną 5 pln/100gr.
Galaretka wieprzowa lub drobiowa 7 pln/ 1szt.

Jajka z pastą jajeczną z łososiem 50zł/10szt.
Jajka z pastą jajeczną z pieczarkami 50zł/10szt.
(mieszaj farsze dowolnie np. 50/50)
Mięsa pieczone i gotowane:

Schab faszerowany śliwka i morelą 42 pln/1 kg.
Karkówka i pieczona 45 pln/1 kg.
Rolada boczkowa 48 pln/1 kg.
Galantyna drobiowa 36pln/1 kg.
Pierś pieczona z indyka  70pln/1 kg.

Pieczeń rzymska 36zł/kg

Wędzonki szefa Stanisława:

Baleron wędzony parzony 58pln/ 1kg.
Schab wędzony parzony 58pln/ 1kg.
Szynka wędzona parzona 58pln/ 1kg.

Boczek wędzony parzony  58pln/ 1kg.
Kiełbasa swojska wędzona (96%mięsa) 49pln/ 1kg

Oferta świąteczna jest przygotowana przez F.U.H.A. GRACZ Bożena Gołębiowska

Zamówienia świąteczne przyjmujemy do 2 kwietnia2023r.
Zamówienia świąteczne serwujemy tylko i wyłącznie na zimno (w formie do odgrzania).
Odbiór zamówień: 
08.04.2022 r. w godzinach 9.00-14.00 w restauracji Sala Bankietowa OKTAN, ul. Westerplatte 7, Słupsk lub dowóz w godzinach  9:00 do 14:00

Zamówienia przyjmujemy osobiście w restauracji w godzinach 8.00-18.00 oraz u kierowcy w trakcie zamówień obiadowych. Szczegółowe informacje pod tel. 507-184-843

ORGANIZATOREM CATERINGU ŚWIĄTECZNEGO
JEST F.U.H.A. GRACZ BOŻENA GOŁĘBIOWSKA