
Zapraszamy do składania zamówień na Catering wielkanocny 2025.
Zamówienia przyjmujemy do 14 kwietnia.
Menu w formie do pobrania znajduje się poniżej.
Zupy:
Żurek staropolski na zakwasie własnej produkcji 19pln/450ml
Zupa kurkowa z kluseczkami 19pln/450ml
Zupa gulaszowa 18 pln/450ml
Dania na ciepło:
Kiełbasa biała własnej produkcji 39zł/kg
Krokiety z kapustą i pieczarkami 12 zł/szt.
Krokiety rzeszowskie (z farszem ziemniaczanym)12 zł/szt.
Łosoś pieczony w cieście francuskim (minimum 170-180 gr.) 35zł/szt.
Udziec z kurczaka nadziany pieczarkami 19zł/1szt.
Kotlet DeVolay z masłem i pietruszką (min. 150 gr.) 19zł/szt.
Bigos 52zł/kg.
Gołąbek w sosie pomidorowym 19zł/szt.
Pierś z kurczaka nadziewana pomidorkami i serem feta 14zł/100gr.
Polędwiczka wieprzowa w cieście francuskim z pieczarkami (danie sprzedawane wyłącznie na szt. około 500 gr/porcja) 12zł/1oo gr.
Pierś z kaczki glazurowana i upieczona 28zł/szt.
Bufet zimny:
Półmisek faszerowanych jaj (15 sztuk, farsz pieczarkowy, nadziewane musem
z łososia, nadziewane tuńczykiem) 45zł/1 zestaw
Galaretka drobiowa 12zł/szt.
Galaretka wieprzowa 12zł/szt.
Galaretka rybna z pstrąga 18zł/szt.
Śledź w sosie chrzanowym z jabłkiem 5,5zł/100gr.
Śledź po polsku w oleju z ziołami 5,5 zł/100gr.
Śledź po kartusku 5,5 zł/100gr.
Sałatka jarzynowa 5zł/100gr.
Dorsz po grecku 12zł/100 gr.(waga ryby, farsz gratis)
Dorsz po japońsku z warzywami (waga ryby, farsz gratis)12zł/100 gr.
Pasztet domowy z żurawiną 5,5zł/100 gr.
Tatar z łososia wędzonego (100gr.łososia) 20zł/porcja
Mięsa pieczone i gotowane:
Schab faszerowany białą kiełbasą 5,5zł/100 gr.
Schab faszerowany śliwka i morelą 5,5zł/100gr.
Karkówka bejcowana i pieczona 6 zł/100gr.
Wędzonki szefa Stanisława:
Baleron wędzony parzony 7pln/ 100gr.
Schab wędzony parzony 6,5pln/ 100gr.
Szynka wędzona parzona 6,5pln/ 100gr.
Boczek wędzony parzony 6,5pln/ 100gr..
Kiełbasa swojska wędzona (96%mięsa) 5,5pln/ 100gr.
Zamówienia świąteczne przyjmujemy do 14 kwietnia2025r..
Zamówienia świąteczne serwujemy tylko i wyłącznie na zimno (w formie do odgrzania).
Odbiór zamówień:
Dnia 18.04.2025 r. (piątek), odbiór zamówień w godzinach od 12:00 do 18:00.
Dnia 18.04.2025 r. (piątek), dowóz zamówień w godzinach od 12:00 do 18:00.
Odbiór osobisty:
Sala Bankietowa OKTAN, ul. Westerplatte 7, Słupsk
Zamówienia przyjmujemy osobiście w restauracji w godzinach 8.00-18.00,u kierowcy w trakcie zamówień obiadowych oraz mailowo na adres restauracjaoktan@gmail.com
Szczegółowe informacje pod tel. 507-184-843
ORGANIZATOREM CATERINGU ŚWIĄTECZNEGO
JEST F.U.H.A. GRACZ BOŻENA GOŁĘBIOWSKA